Είναι η διάσημη Γαλλική συνταγή escargots de bourguignon. Πρόκειται για φιλέτο χοχλιού (Helix Aspersa), το οποίο αφού έχει μαγειρευτεί σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης με διάφορα μυρωδικά, τοποθετείται σε απολυμασμένο κέλυφος με βούτυρο γάλακτος, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι . Αποτελεί έτοιμο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας, που καταναλώνεται ως έχει, συνοδεύοντας ένα καλό κόκκινο κρασί. Θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των gourmet γεύσεων.
Συστατικά: φιλέτα και κελύφη εξαιρετικής ποιότητας σαλιγκαριών Helix aspersa, βούτυρο γάλακτος, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι.
Η συσκευασία περιέχει 12 τεμάχια.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ (κατεψυγμένοι)